<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=169412&amp;fmt=gif">

Tjenester som gjør livet ditt enklere

LANSERES Q1 2023

dine it-systemer

Den digitale transformasjonen har gitt oss hundrevis av muligheter rundt IT. Med dine it-systemer trenger du ikke å bruke tid på å sette seg inn i hvilke alternativer som er best for din bedrift – det gjør vi. Du trenger ikke å tenke på den daglige driften av ditt IT-miljø, og kan fokusere på det som egentlig er viktig for din bedrift!

kollegaer-1

Når er dine it-systemer relevant for deg?

Tenk at du lykkes skikkelig godt med en kampanje som skal drive trafikk inn til nettsiden din. Plutselig klarer du ikke å komme deg inn på nettsiden lenger. Den ligger nede, og du mister potentielt masse nye kunder og inntekt for din bedrift. Det skjer ikke hvis du bruker dine it-systemer.

- Tenk deg at du gir kunder muligheter å betale med Vipps, men plutselig fungerer ikke koblingen mellom Vipps og din betalingsløsning. Kunden blir frustrert og velger å handle fra konkurrenten din. Det skjer ikke hvis du bruker dine it-systemer.

more-ansatte

Ofte stilte spørsmål finner du svaret på her. Noe annet du lurer på? Kontakt oss da vel!

Kan jeg spare noe ved å kjøpe direkte hos Microsoft?

Nei! Vi har samme priser som Microsoft på lisenser, men dersom du ønsker it for dine ansatte eller dine it-systemer kommer det i tillegg til Microsoft-lisensen din.

Hvordan faktureres jeg?

Du blir fakturert for antall brukere, og lisenskostnaden er den samme som å kjøpe direkte fra Microsoft.

Er det lett å justere antall brukere?

Ja! Du justerer raskt antall brukere i portalen din! Her kan du også enkelt legge til, fjerne rettigheter eller fjerne en ansatt fra alle tilganger dersom den ansatte slutter å jobbe hos deg.

Hva betyr fri etablering?

Det betyr at Ironstone ikke tar ut en oppstartskostnad/etableringskostnad for nye kunder. Vi tar en fast pris per måned, per bruker!

Installerer dere Office pakken for meg/oss?

Vi vil selvfølgelig hjelpe deg med å installere Office-pakken og alle andre applikasjoner du måtte trenge! Dette ønsker vi å gjøre, slik at du slipper.

La oss ta en prat!

Når du ringer oss kommer du kanskje til å bli tatt imot av Amna, som er en av våre fantastiske hjelpere på kundesupport!
Employee-In-Computer