<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=169412&amp;fmt=gif">

Tjenester som gjør livet ditt enklere

it for dine ansatte

it for dine ansatte er pakken som gjør at du med noen få klikk onboarder en nyansatt med nytt utstyr. Utstyret er ferdig oppsatt og blir sendt rett hjem! Når den ansatte slutter offboarder du personen fra alle tilganger og alt utstyr - med et eneste klikk.

Du får høyere arbeidseffektivitet og en triveligere arbeidshverdag med færre purringer. Dette er fordi tjenesten vår sikrer at alle dine ansatte lett finner frem til den informasjon de trenger, uansett når de trenger det! For eksempel den powerpointen du trengte fra han som var på ferie, til og med den ville blitt lett tilgjengelig! Men hva med sikkerhet?

ansatte

Et sikkert IT-miljø - en selvfølge!

Noe av det som kan ta mest tid ut av din hverdag er sikkerhetsbrudd, for eksempel tap av bedriftsdata, nedetid og ransomware. Vi fjerner denne risikoen! Alle enheter som avviker fra sikkerhetskravene dine, blir samlet i en liste i portalen – som gjør at du raskt kan gjøre noe med mulige sikkerhetstrusler.

Hva om du ikke har tid, ikke vet hvordan det gjøres eller bare ønsker at noen andre skal gjøre det? Det fikser vi! Løsningen vår fører også til at du kan spare kostnader ved å fjerne enkeltstående sikkerhetsløsninger, som «mailscan» og antivirus. Alt vil være samlet på et sted, som gjør det både sikkert og enkelt!

Når du bruker it for dine ansatte sparer du tid før viktige møter der du må rapportere på IT-sikkerhet eller kostnader. Alt av dette er samlet i en og samme portal der du raskt får ut oppdaterte rapporter, og vi har markert det som er viktig for deg å tenke på.

more-ansatte

Ofte stilte spørsmål finner du svaret på her. Noe annet du lurer på? Kontakt oss da vel!

Kan jeg spare noe ved å kjøpe direkte hos Microsoft?

Nei! Vi har samme priser som Microsoft på lisenser, men dersom du ønsker it for dine ansatte eller dine it-systemer kommer det i tillegg til Microsoft-lisensen din.

Hvordan faktureres jeg?

Du blir fakturert for antall brukere, og lisenskostnaden er den samme som å kjøpe direkte fra Microsoft.

Er det lett å justere antall brukere?

Ja! Du justerer raskt antall brukere i portalen din! Her kan du også enkelt legge til, fjerne rettigheter eller fjerne en ansatt fra alle tilganger dersom den ansatte slutter å jobbe hos deg.

Hva betyr fri etablering?

Det betyr at Ironstone ikke tar ut en oppstartskostnad/etableringskostnad for nye kunder. Vi tar en fast pris per måned, per bruker!

Installerer dere Office pakken for meg/oss?

Vi vil selvfølgelig hjelpe deg med å installere Office-pakken og alle andre applikasjoner du måtte trenge! Dette ønsker vi å gjøre, slik at du slipper.

La oss ta en prat!

Når du ringer oss kommer du kanskje til å bli tatt imot av Amna, som er en av våre fantastiske hjelpere på kundesupport!
Employee-In-Computer