Årets Digitaliseringspartner for SMB

Vi er fryktelig stolte over å ha blitt kåret til Microsoft Partner of the Year 2020 i kategorien Digitaliseringspartner for SMB. De siste årene har vi bistått en rekke SMB bedrifter inkludert ISV-er, med å ta i bruk skytjenester fra Microsoft og løsninger bygget i Azure. 

Microsoft trekker frem vårt fokus på skybaserte tjenestekonsepter i begrunnelsen og poengterer at vi med vårt fokus på automatisering har klart å skape en skalerbar modell bygget for både store og små bedrifter. De sier også at SMB-bedrifter vil spille en viktig rolle innen nyskapning og innovasjon for Norge i årene fremover. Tilgangen til rett teknologi som nettopp er skalerbar og tilpasset den enkelte bedrift, vil, ifølge Microsoft, derfor være avgjørende for bedriftenes konkurransekraft.

HubSpot Video

– For oss som selskap er det jo en anerkjennelse på at vi gjør noe veldig riktig i Microsoft sin verden og at Microsoft ser hva vi gjør, og hvordan vi klarer å hjelpe, ikke bare store bedrifter, men også mindre bedrifter med å digitalisere og komme seg over på moderne løsninger på en bra og effektiv måte, sier Harald Wiborg Karlsen, vår Sales & Relations Director.

Microsoft er også imponert over måten vi integrerer deres teknologier, spesielt innen den moderne arbeidsplass og løsninger bygget i Azure. Wiborg Karlsen understreker hvor viktig det er for oss å få denne anerkjennelsen og forklarer at det viser at vi har lyktes med vi prøver på.

– Vi har et mål om å være mange flere skritt foran de andre Microsoft-partnerne, og være de som er ledende på teknologi og på å følge opp og ta tak i de nye tjenestene som kommer fra Microsoft og implementere det inn i tjeneste til kundene våre, sier han.

Til slutt komplimenterer også Microsoft oss for seminarene våre med fokus på deres skytjenester som ifølge dem har høy faglig kvalitet.

– Jeg er veldig stolt, på vegne av alle i Ironstone at vi har mottatt denne prisen, legger Wiborg Karlsen til.

– Dette er også en trygghet for nåværende og nye kunder om at vi er best på det vi driver med.

 

partnerpris 2020

 

"SMB-bedrifter vil spille en svært viktig rolle innen nyskapning og innovasjon for Norge i årene fremover. Tilgang til rett teknologi som er skalerbar, og tilpasset den enkelte bedrift, blir avgjørende for bedriftens konkurransekraft. Med fokus på skybaserte tjenestekonsepter har Ironstone bistått en rekke SMB-bedrifter inkludert ISV-er, med å ta i bruk skytjenester fra Microsoft. Ved å fokusere på automatisering så har de skapt en skalerbar modell bygget for både store og små bedrifter. Felles for prosjektene som Ironstone har levert, er at de tar i bruk og integrerer en rekke av Microsoft sine teknologier, spesielt innen den moderne arbeidsplass og løsninger bygget i Azure. Ironstone har i tillegg gjennomført en rekke godt besøkte seminarer med høy faglig kvalitet med fokus på Microsoft skytjenester, effektivt markedsført gjennom en tydelig tilstedeværelse i digitale kanaler." - Atle Spilde, Commercial Partner Leader, Norway


Vi ønsker å takke Microsoft og våre fantastiske kunder!

Curious of how we can help you?

Fill out the form below and let us contact you with the solution to your problems